Van Krieken Design & Engineering , gevestigd in zuid-Nederland, ontwerpt en ontwikkelt unieke interactieve entertainment toepassingen.
Naast opdrachtgevers uit de entertainment branche bestaat onze klantenkring uit: musea, themaparken, wetenschapscentra en de industrie.
Vormgeving in combinatie met de functionele werking en het mechanische ontwerp, vormen de kern van onze activiteiten. Inclusief het bijbehorende licht- en geluid ontwerp. Producten die door ons zijn ontwikkeld kennen een grote verscheidenheid aan creatieve oplossingen waaronder inventieve mechanische constructies, compleet werkende blow-ups, thematische .... en volledig interactieve displays
Onze core competentie bestaat uit een krachtige combinatie van vormgeving en techniek in alle fases van het creatieve - en het uitvoeringsproces: concept (functioneel ontwerp), vormgeving, constructie en volledige uitvoering.

In 2009 leverde onze onderneming al 19 jaar expertise op het gebied van vormgeving, constructie en realisatie van themaprojecten. Oorspronkelijk bestond de klantenkring uit themaparken, televisie productiemaatschappijen en wetenschapscentra. De laatste jaren is onze klantenkring sterk verbreed en uitgebreid en bevat steeds meer opdrachtgevers die de specifieke expertise inzetten voor merkpositioneringsactiviteiten op beurzen en tentoonstellingen.
Een verregaande integratie van de verschillende disciplines vanaf de ontwikkelfase tot en met de productiefases Ún het beperken van tijdrovende en complexe hand-overs in het proces, staan garant voor een compromisloos en uiterst betrouwbaar resultaat. Het is deze werkwijze die Van Krieken in de branche uniek maakt.
HOME
VAN KRIEKEN
PROJECTEN
PRODUCTEN
REFERENTIES
CONTACT
ACTUEEL